Grand Café 't Regthuys

Grand Café 't Regthuys

(4.7/3)

Plein 2b
3861 AB Nijkerk
Cafes


Grand Café 't Regthuys is gevestigd op de begane grond van het oude waaggebouw, midden in het gezellige en levendige oude centrum van Nijkerk. Onze geheel aan het oude pand aangepaste ambiance met 120 zitplaatsen geeft onze gasten het gevoel in een gezellige huiskamer te zitten. Niet voor niets noemt men Grand Café 't Regthuys: de gezelligste huiskamer van Nijkerk. En daar zijn wij trots op!
U komt binnen via onze heerlijk verwarmde wintertuin, waar onze gasten het gehele jaar door kunnen genieten van de levendigheid op het plein en zijn monumentale panden. Van voorjaar tot herfst kunnen onze gasten gebruik maken van ons grote zonnige terras met 120 zitplaatsen. Naast een uitgebreid assortiment dranken serveren wij graag uw lunch en/of diner. U kunt kiezen uit de lunch en de diner kaart en onze weekspecialiteiten. Onze ervaren koks bereiden uw maaltijd met veel plezier. Regelmatig organiseren wij voor onze gasten middagen en avonden met live muziek waarbij bekende en minder bekende artiesten en groepen voor u optreden. Tenzij anders aangekondigd zijn deze optredens voor iedereen gratis toegankelijk.

Cafes in Nijkerk: Grand Café 't Regthuys, Plein 2b, 3861 AB Nijkerk - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Nijkerk.

Uitagenda van Grand Café 't Regthuys