Het Café van Wervershoof

Het Café van Wervershoof

(5.0/3)

Dorpsstraat 76
1693 AH Wervershoof
CafesDe gezusters Paulien en Antoinet Zwan en Joost Buis vormen het team van Hèt Café van Wervershoof. De naam is een verwijzing naar ‘The Pub’ zoals het cafe vanaf midden jaren 80 tot aan de eerste jaren in de nieuwe eeuw heette. Het is simpelweg vertaald naar ‘Hèt Café’ met als kleine toevoeging ‘van Wervershoof’. Een cafe voor iedereen van jong tot oud en waar diverse

 activiteiten plaats vinden, waar je aan de stamtafel kan gaan zitten om je verhalen te vertellen en hopelijk heel hard te lachen. Elke vrijdag en zondag serveren wij een daghap. Elke dag kan er koffie worden gedronken met Mam’s appeltaart en dagelijks een lekkere lunch. Iedereen is welkom en wij zorgen ervoor dat iedereen zich thuis kan voelen.

Hèt Café van Wervershoof wil het dorp iets moois geven, een plek waar iedereen graag naar binnen wandelt, een plek waar je heen gaat als je wat te vieren hebt maar ook als er verdriet is. Een cafe waar ouders met kinderen op de zondagmiddag een spelletje komen doen, wij het koffiekopje nog een keer komen volschenken maar zeker ook een plek waar we met regelmaat met z’n allen uit onze plaat gaan op kneitergoeie muziek. Een plek waar wij met trots mogen zeggen, Welkom en Geniet!


Cafes in Wervershoof: Het Café van Wervershoof, Dorpsstraat 76, 1693 AH Wervershoof - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Wervershoof.

Uitagenda van Het Café van Wervershoof