Isala Theater

Isala Theater

(4.5/2)

Stadsplein 5
2900 AE Capelle aan den IJssel
Theaters


Het Isala Theater is een sfeervol theater in het centrum van Capelle aan den IJssel. Met 200 voorstellingen per jaar in verschillende genres voor ieder wat wils. Goed bereikbaar met OV (15 min vanaf Beurs) en gratis parkeren voor de deur. Isala is de naam die de Romeinen lang geleden gaven aan de Hollandsche IJssel. Het Isala Theater opende zijn deuren in september 1999. Het theater is ontworpen door architect Martien van Goor en heeft een grote en een kleine zaal. Deze beide zalen zijn voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Tevens beschikt het Isala Theater over diverse multifunctionele foyers. De ANWB heeft dinsdag 4 oktober 2016 bekend gemaakt welke de Meest Gastvrije Theaters van Nederland zijn. Met veel trots kunnen wij melden dat het Isala Theater derde is geworden. Wij willen iedereen die op het Isala Theater heeft gestemd bedanken. Dankzij u behoort het Isala tot de top 3 meest gastvrije theaters van Nederland in de categorie middelgrote gemeente. We hebben de vele opmerkingen, die bij de beoordelingen zijn geplaatst, kunnen lezen. Die zijn ronduit hartverwarmend. Uiteraard zullen wij er ook in de toekomst alles aan blijven doen om u een onvergetelijke middag/avond uit te bezorgen.

Publieksprijs

De ANWB organiseert deze verkiezing om haar leden ‘te helpen’ bij hun keuze voor een avondje uit en wil bovendien het theaterbezoek stimuleren. Alle theaters in Nederland hebben meegedaan aan deze verkiezing. De deelnemende theaters zijn verdeeld in vier categorieën op basis van de grootte van de gemeente.

Theater in Capelle aan den IJssel: Isala Theater, Stadsplein 5, 2900 AE Capelle aan den IJssel - Evenementen, uitladder, uitgids, cafés, restaurants en theaters van Capelle aan den IJssel.

Uitagenda van Isala Theater