Jacks Music Bar

Jacks Music Bar

(4.3/3)

Sassenstraat 29
8011 PA Zwolle
Cafes


Met elk weekend live muziek, van ska en blues tot rock en metal, zijn we in korte tijd uitgegroeid tot het muziek café van Zwolle en omstreken. Maar je kan bij ons ook terecht om gratis te komen poolen, te darten of gewoon te genieten van een lekker Amerikaans biertje, Trooper bier of een goede whiskey uit ons uitgebreide assortiment. Voeg daarbij service en ouderwetse gastvrijheid en je begrijpt waarom zakenmensen, bikers, studenten, muzikanten en eigenlijk iedereen elkaar bij Jack’s vinden. En daar zijn we gewoon trots op. Onder Jack’s Music Bar bevindt zich onze danskelder, Jack’s Underground.
Onze underground dj’s draaien van Prince tot Skrillex en van The Cure tot Great Minds. Dus voor iedereen wat wils en altijd super dansbaar.  Ook is Jack’s Underground ideaal voor het geven van je eigen feestje. Wil je zelf een feestje geven in de Danskelder dan kan dat nu op 2 manieren: 1. Je betaalt een x-bedrag huur en regelt je eigen drank of 2. Wij regelen alles en je betaalt geen huur maar een omzetgarantie. Hapjes en welkomstdrankjes mag jezelf regelen en een Pioneer dj set is aanwezig. Het is zelfs mogelijk om de gehele Jack’s te huren en dan kan je 200 gasten uitnodigen.  Mail naar info@jacksmusicbar.nl en wij informeren je graag over alle verdere mogelijkheden. “See you at Jack’s !”

Jacks Music Bar, Sassenstraat 29, 8011 PA Zwolle – Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Zwolle.

Uitagenda van Jacks Music Bar

The Dirty Denims

Za 05/09 - Zwolle

Jacks Music Bar