Jantjes Verjaardag

Jantjes Verjaardag

(5.0/8)

Reguliersdwarsstraat 108/114
1017 BN Amsterdam
Café


Dichtbij het Rembrandtplein, Reguliersdwarsstraat 110-114, staat het feestcafé van Amsterdam: Jantjes Verjaardag. Het is een groot feestcafé met diverse ruimtes die allen hun eigen themanamen hebben. Zo is er de Lucky Shot Bar en het Amsterdams Café. De grote kelder is ingericht als rookruimte en de grote zaal staat bekend als de discoruimte. De capaciteit van het grote feestcafé is zo’n 600 personen. Erg populair is Jantjes Verjaardag onder Amsterdamse jongeren, maar ook bij veel jongeren van buiten Amsterdam is het feestcafé een geliefde Amsterdamse uitgaanslocatie.
Het café organiseert vele themafeesten en staat onder meer bekend daar haar prima talentenjachten. De voorronden hiervan zijn veelal in januari en februari, terwijl de finales dan volgen in de maand maart. Meedoen? Opgeven kan via de website van Jantjes Verjaardag.
Verschillende ‘huis’-dj’s weten iedere avond een topfeestje te bouwen. Zij draaien korte en snelle nummers, zowel Nationaal als Internationale hits en met deze mix brengen zij iedere avond tot een opzwepend hoogtepunt. Op de bühne tref je vaak een bekende Nederlandse zanger aan. De ene keer kan dat bijvoorbeeld Dries Roelvink zijn en de andere keer Pascal Redeker. Altijd topentertainment kan je wel zeggen.
Wist je dat je in Jantjes Verjaardag je eigen VIP-tafel kan reserveren? Dit is de manier om met maximaal acht personen op een gastvrije manier te genieten van de gezelligheid in dit Amsterdams feestcafé. Geen drukte aan de bar, maar exclusieve bediening. Reserveren kan via de website van Jantjes Verjaardag. Kijk bij speciale feestdagen naar de extra openingstijden.

Cafes in Amsterdam: Jantjes Verjaardag, Reguliersdwarsstraat 108/114, 1017 BN Amsterdam Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Amsterdam.

Uitagenda van Jantjes Verjaardag