JinSo Loungebar & Restaurant

JinSo Loungebar & Restaurant

(5.0/6)

Arena Boulevard 155
1101 EJ Amsterdam
Restaurant


JinSo, gevestigd in de ArenaPoort op de Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, AFAS Live (v.h. de Heineken Music Hall) en Pathé Arena als buren, is een kosmopolitische loungebar & restaurant met 500 tot 600 zitplaatsen.

Met de hoge bamboeplanten waant men zich op een tropisch eiland en dat midden op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. JinSo is uitermate geschikt om zakelijk te lunchen, gezellig met collega's een bedrijfsborrel te houden, uitgebreid met familie en/of vrienden te dineren of zelfs een feestelijk verjaardagspartijtje te houden.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt JinSo een Aziatisch lopend buffet en een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om onze gasten nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben, zodat zij ontspannen hun avondje uit kunnen beginnen.

Uitagenda van Amsterdam: JinSo Loungebar, Arena Boulevard 155, 1101 EJ Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van JinSo Loungebar & Restaurant