John Doe Venlo

John Doe Venlo

(5.0/6)

Houtstraat 6 - 8
5911 JB Venlo
Café


John Doe: 5 Days of Partying


Wie de uitagenda van Venlo bekijkt, ziet bij John Doe de deuren vijf dagen per week geopend zijn. Bij John Doe is het ook echt vijf dagen dat in de week feest. Dit komt mede door de befaamde 1+1 ‘till midnight actie. Tijdens alle avonden worden de lekkerste shotjes gedronken, de leukste party pics geschoten en door de beste feestdeejays de grootste feesthits gedraaid. Wist je al dat dit feestcafé nummer één is in het afschieten van confetti?
Wekelijks op de dinsdag en donderdag staat John Doe in het teken van SFC Nachtcollege. Het zijn de gezelligste studentenavonden van Venlo. Voor studentenverenigingen Da Vinci (Fontys Venlo) en Isa Umami (University Venlo/Maastricht) is John Doe het onbetwiste stamfeestkroeg. Ook op vrijdag, zaterdag en zondag staat het tofste, gekste en leukste barteam van Venlo voor je klaar om een heerlijk feestje te bouwen. Naast de studentenavonden kun je in dit feestcafé ook terugkerende feesten als Halloween, Christmas en natuurlijk het Carnaval verwachten. Zorg dat je voor deze feesten op tijd je kaarten bemachtigt, want vaak zijn juiste deze van tevoren snel uitverkocht!
Tevens is John Doe de ideale gelegenheid om je eigen vergadering, verjaardag of bedrijfsfeest te houden. De zaak is zo ingedeeld dat het heel eenvoudig is om een gedeelte exclusief af te huren. Voor grote groepen, maar ook voor een klein gezelschap. Van themafeest tot catering, het team denkt altijd met je mee om tot meest geschikte toepassing voor je feest te komen. Informeer naar de mogelijkheden.

Uitagenda van Venlo: John Doe Venlo, Houtstraat 6 - 8, 5911 JB Venlo - Evenementen, uitladder, musea, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Venlo.

Uitagenda van John Doe Venlo