Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch

(5.0/2)

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
Evenement Locatie


Kasteel Cannenburch in Vaassen is een historisch juweeltje dat zijn bezoekers betovert met zijn pracht en praal. Het imposante kasteel dateert uit de 16e eeuw en is zorgvuldig gerestaureerd en ingericht, waardoor het een indrukwekkend inzicht biedt in het leven van adellijke families uit die tijd.  Bij aankomst word je begroet door een schilderachtig park dat het kasteel omringt. Het park is een oase van rust en schoonheid, met weelderige groene gazons, kronkelende paden en kleurrijke bloemperken. Een wandeling door dit idyllische landschap is een waar genot voor natuurliefhebbers. 
Naast de prachtige omgeving heeft Kasteel Cannenburch ook een museum dat een schat aan historische artefacten herbergt. Je kunt de weelderig gedecoreerde kamers van het kasteel verkennen, waar je wordt ondergedompeld in de grandeur en elegantie van vervlogen tijden. Bewonder de antieke meubels, de rijke wandtapijten en de imposante kunstwerken die de muren sieren. 
Voor degenen die op zoek zijn naar een culinaire ervaring, herbergt het kasteel ook een moestuin en boomgaard. Hier worden lokale producten verbouwd die worden gebruikt in de keuken van het kasteelrestaurant. Geniet van smaakvolle gerechten bereid met verse ingrediënten, terwijl je omgeven bent door de serene schoonheid van de omgeving. 
Kasteel Cannenburch biedt ook een scala aan activiteiten en faciliteiten. Van evenementen en rondleidingen tot kinderfeestjes en trouwlocaties, het kasteel is een veelzijdige bestemming voor allerlei gelegenheden. Bovendien kunnen zakelijke bijeenkomsten in stijl worden gehouden in de prachtige vergaderzalen van het kasteel. 
Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, architectuur, natuur of gewoon een ontspannen dagje uit wilt, Kasteel Cannenburch in Vaassen biedt een betoverende ervaring voor jong en oud. Stap binnen en laat je onderdompelen in de magie van dit schitterende kasteel.

Uitagenda van Vaassen: Kasteel Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Vaassen.

Uitagenda van Kasteel Cannenburch