Malle Babbe

Malle Babbe

(5.0/3)

Molenstraat 65
6511 HB Nijmegen
Cafes


Malle Babbe Café Nijmegen: Voor de echte gezelligheid


Aan de Molenstraat 65 in Nijmegen vind je Malle Babbe Café. Dit is café is een begrip in Nijmegen en ver daarbuiten. Het is hotspot voor vele jongeren uit Nijmegen en omgeving, zowel jongeren die net werken en vele studenten. In Malle Babbe vind je nog echt de ouderwets gezelligheid. Zeven dagen in de week is het café geopend. Je kunt er heerlijk borrelen, chillen en de dj’s draaien de juiste muziek die bij de juiste sfeer hoort. Natuurlijk draaien zij de knoppen in de loop van de avond voluit en wordt Malle Babbe omgetoverd tot een uitmuntend feestgelegenheid.

De avonden in de week hebben zo hun eigen benaming. Zo wordt de zaterdagavond omgedoopt tot Malle Babbe op Volle Toeren. Terug in de tijd met de mooiste Nederlandse meezingers. Een avond met een biertje of een mixie, alleen maar leuke mensen en op en top gezelligheid.

Op de zondag is het Zotte Zondag. Een wisselend speciaal biertje voor een speciale prijs en ook een klein biertje en een vaasje bier worden wat prijs betreft gunstig aangeboden. Wist je dat het weekend bij Malle Babbe op maandag begint met Malle Maandag? Ook op deze avonden krijgen diverse drankjes extra aandacht en een ‘nice price’.

In Malle Babbe Café in Nijmegen komen vele studenten. Met regelmaat wordt in samenwerking met SVM Nijmegen een feest georganiseerd. Een feest voor buitenlandse en Nederlandse studenten. Je kunt op zo’n avond leuke contacten maken, je ‘dance moves’ tonen en aan je buitenlandse medestudenten laten zien hoe we hier in Nederland een feestje bouwen. Hou de uitagenda van Nijmegen in de gaten wanneer er weer zo’n feest georganiseerd wordt. Vaak is de dress code op een dergelijke avond oranje, dus dan weet je wel wat je te wachten staat. Be there!

Cafes in Nijmegen: Malle Babbe, Molenstraat 65, 6511 HB Nijmegen - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Nijmegen.

Uitagenda van Malle Babbe