Marie Tak van Poortvliet Museum

Marie Tak van Poortvliet Museum

(5.0/2)

Ooststraat 10a
4357 BE Domburg
Museum

Het Marie Tak van Poortvliet Museum bevindt zich in het mooie Domburg, een historisch dorp aan de Zeeuwse kust in Nederland. Het museum is gewijd aan de kunst van Marie Tak van Poortvliet, een Nederlandse kunstenares die in de vroege twintigste eeuw leefde en werkte.
Het museum heeft een uitgebreide collectie van haar schilderijen, tekeningen, aquarellen en etsen, evenals enkele werken van haar tijdgenoten en andere kunstenaars die ze heeft verzameld. Het museumgebouw zelf is ook de moeite waard om te bezichtigen, omdat het een prachtige oude villa is met een rijke geschiedenis.
Het Marie Tak van Poortvliet Museum is een geweldige plek voor kunstliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Nederlandse kunst. Het museum organiseert regelmatig tentoonstellingen en evenementen, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven.

Uitagenda van Domburg: Marie Tak van Poortvliet Museum, Ooststraat 10a, 4357 BE Domburg - Evenementen, hotels, musea, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Domburg.
Uitagenda van Marie Tak van Poortvliet Museum