Marina Club - Amsterdam

Marina Club - Amsterdam

(5.0/8)

Krijn Taconiskade 432
1087 HW Amsterdam
Evenement Locatie


Dineren, loungen of dansen op een unieke locatie in Amsterdam, dat is uitgaan bij Marina Club Amsterdam. Gelegen aan het IJ lijkt het wel alsof je in grote, chique steden zoals Miami, Dubai en Istanbul bent aangeland. Het decor is luxe en het restaurant is ultra chique. Het menu biedt fijnproevers heerlijke internationale gerechten, zoals tapas om te delen, robuuste steaks, heerlijke verse visgerechten en natuurlijk gerechten van de grill. Na of voor het eten is het heerlijk relaxen in onze lounge met uitzicht over de haven van IJbrug, terwijl je geniet van een drankje of een voor jou klaargemaakte Shisha. Je wordt op je wenken bediend in de ruim 6000 vierkante meter groot zijnde Marina Club. Dat wordt op en top genieten in de nieuwe jet set club van Amsterdam.
Op de eerste verdieping van ons luxe restaurant ligt een prachtige lounge waar je met zijn allen helemaal kan ontspannen. Geniet van een goed gesprek met een drankje en een shisha, terwijl je uitkijkt over de IJbrug haven. Zie hoe het water van het IJsselmeer verkleurt als de zon ondergaat en blijf tot in de kleine uurtjes genieten van het adembenemende uitzicht over de haven als de maan boven het water schittert. De lounge biedt zitruimte voor maar liefst 30 mensen en heeft daardoor een intieme sfeer. De lounge kan overdag als unieke en inspirerende vergaderlocatie worden gebruikt. Daarnaast kan de lounge gehuurd worden als exclusieve club voor het vieren van een verjaardag of ander feest.

Uitagenda van Amsterdam: Marina Club, Krijn Taconiskade 432, 1087 HW Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Marina Club - Amsterdam