Martiniplaza

Martiniplaza

(4.9/7)

Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
Evenement Locatie


Martiniplaza is een evenementenlocatie in het hart van Groningen. Het is een van de grootste locaties in Noord-Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het complex biedt een grote zaal voor concerten en evenementen, evenals diverse vergader- en conferentieruimtes.
Het Martiniplaza is in 1996 geopend en heeft sindsdien een prominente rol gespeeld in de culturele en zakelijke scene van Groningen en de regio. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
Naast het hosten van grote nationale en internationale acts, heeft Martiniplaza ook een belangrijke rol gespeeld in de lokale gemeenschap. Het is een ontmoetingsplaats voor verschillende groepen, van sportverenigingen tot zakelijke netwerken. Het heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het ondersteunen van de lokale economie, omdat het vele banen heeft gecreëerd en de stad Groningen heeft geholpen bij het promoten van zichzelf als een belangrijke evenementenbestemming.

Evenementen in Groningen: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen - Evenementen, musea, hotels, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Groningen. 

Uitagenda van Martiniplaza

Life On Our Planet in Concert

Do 07/11 - Groningen

Martiniplaza