Miles Amersfoort

Miles Amersfoort

(4.7/3)

Hof 25
3811 CK Amersfoort
Cafes


Miles is sinds zijn opening in 2010 de plek in Amersfoort voor je wekelijkse portie gratis te bezoeken live jazz, blues, soul, funk, singer-songwriter, pop en meer. Ook wordt ons professioneel ingerichte podium ingezet voor jamsessies, muziekscholen en presentaties. Als er geen livemuziek op het programma staat bent u natuurlijk ook van harte welkom voor een drankje en een borrelhapje. En overdag serveert Miles overheerlijke maaltijdtosti's: vers bereid met ambachtelijk gebakken brood van Bakkerij Boersma. Miles biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd feestje op maat! Zo kunnen wij een deel van ons café voor u en uw gezelschap reserveren, inclusief bemande bar en ingebouwde vleugel. Maar u zou ook het volledige café tot uw beschikking kunnen krijgen!
Wilt u misschien ook bij ons eten? Of zoekt u livemuziek of een dj die aansluit bij uw feest? Wat uw wensen ook zijn, alles is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op! Miles bevindt zich in het historische hart van Amersfoort, op een kwartier lopen vanaf Amersfoort Centraal. Neemt u daar de bus? Stap dan uit bij halte Stadhuis (lijn 1, 2, 3, 4, 74, 76 of 103), halte Centrum (lijn 8, 78 of 82) of De Kei (lijn 77, 80 of 102). Parkeermogelijkheden voor Miles zijn er onder andere in parkeergarage Flintplein, Stadhuisplein en St. Jorisplein.

Cafes in Amersfoort: Miles Amersfoort, Hof 25, 3811 CK Amersfoort - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amersfoort.

Uitagenda van Miles Amersfoort