Mojo's Eatertainment

Mojo's Eatertainment

(5.0/4)

Houttil 18
1811 JM Alkmaar
Café


Gezellig een drankje en hapje doen na een dagje winkelen of met je collega’s? Kom langs en neem plaats aan de bar of aan één van de tafeltjes en geniet. In eten paart Mojo’s Eeatertainment kwaliteit aan diversiteit. Van pastagerechten tot vlees- en visgerechten, onze keuken is een boeiende smeltkroes van Mediterrane en Oosterse invloeden. We werken zoveel mogelijk op duurzame basis, met seizoensgebonden en dagverse producten. Met als gevolg dat onze menukaart voortdurend nieuwe en smaakvolle prikkels bevat. Waar vind je een ‘Meat lovers’ bavette steak naast Japanse Ramen noedels? Of een Gnocchi pancetta naast de ‘M’ beefburger? De smaak van de moderne consument is grillig. Het ene moment waagt hij zich aan een nieuw en hip gerecht, het andere moment houdt hij het op een ‘klassieker’. Als het maar goed bereid is met kwalitatief hoogwaardige producten. Het bewijs ligt bij Mojo’s Eeatertainment op uw bord.En bent u een visliefhebber, kijk op de krijtborden voor de ‘catch of the day’. Alle gerechten worden in het zicht bereid door onze koks. Een open keuken, bruisend van activiteit; ook dat is eatertainment volgens Mojo’s.


Club Nights: Het is een mix van ervaringen, in een ongedwongen en stoere setting. En continu anders. Een ’80’s en ’90’s party? Te gek, maar dan wel met een DJ en zijn vinyl collectie. En op zondag kan je in de wintermaanden genieten van Soulfood. Ook wordt er met regelmaat een vleugel opgesteld, maar alleen voor een hippe, vooruitstrevende uitvoering. Want Mojo’s Eeatertainment mag dan niet in een hokje te plaatsen zijn. Het blijft wel Mojo’s Eeatertainment. Cocktails Laat je verrassen door Mojo’s HIGH COCKTAIL, 3 wisselende cocktails vergezeld door heerlijke warme en koude hapjes. De HIGH COCKTAIL is ook beschikbaar met vegetarische gerechten. Gelieve dit vooraf door te geven. Vanaf 2 tot 20 personen elke dag tot 20.00 uur te bestellen. Reserveren alleen nodig voor grote groepen.  

Cafes in Alkmaar: Mojo's Entertainment, Houttil 18, 1811 JM Alkmaar - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, uittips, cafés, restaurants en theater van Alkmaar.

Uitagenda van Mojo's Eatertainment