O'Carolan's Ierse Pub

O'Carolan's Ierse Pub

(5.0/2)

Moeregrebstraat 2
4611 JC Bergen op Zoom
Cafes


O’Carolan’s: Ierse gezelligheid in Bergen op Zoom


Aan misschien het wel het mooiste plein van Bergen op Zoom vind je het gezellige O’Carolan’s Irish Pub. De combinatie van dit mooie plein en de sfeervolle entourage van de Pub maakt dat je als bezoeker een warm ‘thuis’ gevoel krijgt.

De gastvrijheid die Kelly en Ingrid uitstralen bepalen de geweldige sfeer. Even een lekker biertje komen drinken, even een spelletje darten of meedoen aan de legendarische Pub Quiz. Ook alle belangrijke voetbalwedstrijden kun je live volgen. Het zijn dingen waar je graag voor terugkomt naar dit café in Bergen op Zoom.

Quiz Night


Wie de uitagenda van Bergen op Zoom bekijkt, ziet dat er iedere woensdagavond tijd voor Quiz Night is. Iedere uitvoering is weer enorm uitdagend en spannend. De uitgelezen mogelijkheid om jouw algemene kennis eens te testen.

Live muziek in Bergen op Zoom


Op de zaterdagavonden is het tijd voor live muziek. Het aanbod is erg groot en gevarieerd. De ene keer kan je een singer- songwriter verwachten, de andere keer een prima strakke bluesband. Uiteraard ligt de nadruk in het algemeen op Ierse muziek. Zowel traditionele Ierse muziek als jongere artiesten met hun invulling van folk.

St. Patricksday


De Ieren hebben diverse traditionele feestdagen, die soms al decennia of eeuwenlang gevierd worden. Een daarvan is St Patrickday, jaarlijks op 17 maart. Ook O’Carolan’s Irish Pub in Bergen op Zoom kleurt op deze dag helemaal groen en wordt Sint Patricius op een heerlijke Brabantse manier herdacht. De ‘place to be’ deze dag!

Speciaal bieren


Wat is een Irish Pub zonder een speciaal bier? Uiteraard kan je in O’Carolan’s Irish Pub terecht voor een goed advies voor een lekker Iers biertje. Maar ook bieren van dichterbij worden geschonken. Wat te denken van Chouffe Bok of een Texels Skuumkoppe? Ja, bij O’Carolan’s Irish Pub weten ze wat ze je kunnen aanbieden. Tot ziens in dit gezellige café in Bergen op Zoom.

Cafes in Bergen op Zoom: O'Carolan's Ierse Pub, Moeregrebstraat 2, 4611 JC Bergen op Zoom - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, cafés, restaurants theaters van Bergen op Zoom.

Uitagenda van O'Carolan's Ierse Pub