Oostblok Theater

Oostblok Theater

(5.0/3)

Sajetplein 39
1091 DB Amsterdam
Theaters


Amsterdam - Oostblok Theater


Oostblok is het podium van Amsterdam Oost. Een toegankelijke plek met een eigenzinnig en divers programma. Oostblok presenteert voorstellingen voor kinderen, jongeren en voor een volwassen publiek. Podiumkunst voedt de verbeelding, vergroot het perspectief, leidt tot reflectie en gesprek. Oostblok gelooft dat theater en kunst belangrijke ingrediënten zijn van een goed leven.

Oostblok biedt als kameraad van de kunsten een gastvrij podium voor interessante, creatieve geesten, jong en oud, beginnend en ervaren. Oostblok programmeert voorstellingen in huis en op locatie in Stadsdeel Oost, werkt samen met kleine en grote instellingen, binnen en buiten de culturele sector, in Oost en in de stad. Alles wat het (podium)kunstklimaat in Amsterdam (Oost) steunt en de rol en positie van Oostblok versterkt, heeft ons enthousiasme. En in de aard van ons werk en de manier waarop we daarover nadenken, werken we graag en vol overtuiging samen met anderen. Wij richten ons echter eerst en vooral op onze kerntaak en hoofdambitie: kwalitatief hoogstaande podiumkunsten in Oost brengen.

Online bestellen kan 24 uur per dag en tot 2 uur voor aanvang van een voorstelling.

Kaarten zijn online € 2,00 goedkoper dan aan de kassa. U kunt uw e-ticket aan de kassa inwisselen voor een toegangsbewijs. Indien van toepassing kan gevraagd worden naar uw CJP-, stads- of studentenpas. Onze kassa is vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Het betalen van (gereserveerde) kaarten kan met contant geld en met pin. Gereserveerde kaarten graag uiterlijk een half uur voor aanvang afhalen. Hierna vervalt de reservering.

Oostblok is een plek met een unieke, intieme en huiselijke sfeer. Het theater beschikt over een theaterzaal (94 stoelen), een ruime foyer en een restaurant. Oostblok is een ideale omgeving voor uiteenlopende zakelijke en feestelijke bijeenkomsten voor groepen van 30 tot 100 personen: workshops, bruiloften, recepties, feesten, partijen, repetities, montages en voorstellingen.

Oostblok, Sajetplein 39, 1091 DB Amsterdam - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Oostblok Theater