Ostade Theater

Ostade Theater

(4.7/3)

Van Ostadestraat 233d
1073 TN Amsterdam
Theaters


Amsterdam - Ostade Theater


Ostade A'dam maakt het belang van theater voelbaar. In Zuid is Ostade A'dam hét podium voor aantrekkelijk, artistiek, cultureel aanbod voor alle leeftijden. Ostade verbindt zich met de buurt middels verschillende projecten en zo met mensen met verschillende (culturele) achtergronden. Ostade A’dam wordt gefinancierd door Stadsdeel Zuid.


Daarnaast worden via diverse fondsen middelen geworven om projecten mogelijk te maken, o.a. het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Fonds Podiumkunsten.  Het huidige team bestaat uit 10 medewerkers, deels in reguliere banen en op basis van gesubsidieerde arbeid. Het team wordt aangevuld met een pool van vrijwilligers.

Ostade A'dam is toegankelijk voor rolstoelen. Er is echter geen speciaal invalidentoilet. Ben je van plan om met een rolstoel te komen, geef dit dan aan bij uw reservering. Dan houden we in de zaal een speciale plaats vrij.

De kassa opent telkens op voorstellingsdagen 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling. U kunt dan uw kaartjes ophalen.

Op de voorstellingsdag zelf dient u ze tot uiterlijk een half uur voor aanvang voorstelling op te halen. Anders vervalt uw reservering.

Vier je verjaardag in het theater bij Ostade A'dam! Samen met je vriendjes, vriendinnetjes, papa en mama bezoek je een theatervoorstelling naar keuze. Je bent samen met je gasten vanaf een uur voor aanvang of een uur na afloop welkom. Er staat dan een feestelijk versierde tafel voor jou en de andere feestgangers klaar. Let op, het maximum is 15 personen (incl. ouders/begeleiders).

Wij schenken gratis limonade (inbegrepen bij het arrangement). Taart mag je zelf meenemen. Vergeet bordjes en bestek niet. Andere zelf meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan.

 

Ostade Theater, Van Ostadestraat 233d, 1073 TN Amsterdam – Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants  en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Ostade Theater