P79

P79

(5.0/2)

Markt 79
5211 JX Den Bosch
Cafes


Den Bosch - P79


P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder. P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock & Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. Op donderdag is onze beruchte studentenavond waar je in de regel een allround muzikale avond voorgeschoteld krijgt, vakkundig in elkaar gedraaid en gemixt door een van onze resident dj's. De entree is dan slechts € 5 en wij geven je een korting van 40% op alle drankjes. Op vrijdag is er ruimte voor regionale, muzikale, creatieve promotors en organisatoren. Hierbij komen zeer diverse muzikale stijlen aan bod zoals Drum & Bass, Hiphop, House, Techno, Guilty Pleasures en veel meer. De zaterdag is voor ieder wat wils en zeer allround, maar bovenal een avond met een eigen smoel.

De zondagen en af en toe de zaterdagen reserveren wij voor live-muziek liefhebbers. Blues, Rock & Tributebands voeren de boventoon, maar wij staan open voor alles.

Cafes in Den Bosch: P79, Markt 79, 5211 JX Den Bosch - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, uittips, cafés, restaurants en theaters van Den Bosch.

 

Uitagenda van P79