Pannekoekbakkerij De Gillende Keukenmeid

Pannekoekbakkerij De Gillende Keukenmeid

(4.7/3)

Westerdorpsstraat 56
3871 AZ Hoevelaken
Restaurants


De pannenkoeken worden door ons op traditioneel en ambachtelijke wijze gebakken. Er is keuze uit twee verschillende hoofd beslag soorten. Wij maken voor u pannenkoeken van eierbeslag; bereid met meerdere soorten meel en enige ingrediënten van het huis. Of op uw verzoek van volkoren beslag: bereid met o.a. volkorenbloem, zemelen en boekweitmeel. Reserveren is niet mogelijk, wel stellen wij het op prijs als u van te voren aangeeft wanneer u langskomt met meer dan 8 personen. De Gillende Keukenmeid is kindvriendelijk ingericht. We beschikken over een speelkelder waar ze kunnen spelen terwijl de pannenkoeken gebakken worden.
Naast de kinderkelder is er ook een groot terras aanwezig die geopend is zodra de zon gaat schijnen. Hier bedienen wij ook en kunt u buiten genieten van een pannenkoek of ijsje! Naast onze normale openingstijden kunt u ons ook benaderen voor feesten en partijen, en komen wij graag bij u langs voor een catering. Stuur gerust een berichtje en dan nemen wij contact met u op!


Restaurants in Hoevelaken: Pannekoekbakkerij De Gillende Keukenmeid, Westerdorpsstraat 56, 3871 AZ Boekel - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, cafés, restaurants Hoevelaken.

Uitagenda van Pannekoekbakkerij De Gillende Keukenmeid