Plein Theater

Plein Theater

(5.0/7)

Sajetplein 39
1091 DB Amsterdam
Theater


PLEIN THEATER is een ruimte met een eigenzinnig en divers programma voor iedereen. Wij presenteren voorstellingen aan kinderen, jongeren en een volwassen publiek en zijn naast een presenterend podium ook een theater voor experiment met een internationale oriëntatie en een producerend en samenwerkend theater.

Ons theaterhuis opereert onder het concept van een plein, de niet- conditionele ruimte binnen een afgebakend terrein. Een plein weerspiegelt de ziel van een gemeenschap en heeft een dagelijkse dynamiek, met onverwachte en ingeplande activiteiten.

PLEIN THEATER staat open voor het maatschappelijke, gaat met een onderzoekende blik het experiment aan en is verbonden met de wereld om ons heen. Wij zijn een meedoe-podium voor bewoners, ondernemers en buurtinitiatieven en tegelijkertijd internationaal georiënteerd. Ook ons Eetlokaal met terras is een ontmoetingsplek waar culinaire en culturele ambachten samenkomen.

Uitagenda van Amsterdam: Plein Theater, Sajetplein 39, 1091 DB Amsterdam - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Plein Theater