Podium Nienoord

Podium Nienoord

(4.9/7)

Willem Lodewijk van Nassaulaan
9351 BZ Leek
Poppodium


Verken een uniek podium verscholen in het bos. Dit historische juweeltje, opgericht in 1955 en gelegen aan de rand van het betoverende landgoed Nienoord, biedt een betoverende en intieme setting voor een scala aan culturele evenementen.  
Als bestuur van de stichting zijn we verheugd om dit podium nieuw leven in te blazen, waardoor het een waardevolle toevoeging wordt aan het culturele landschap in onze regio. Bij ons vind je een gevarieerd aanbod aan niet-commerciële activiteiten, waaronder live muziek, theatervoorstellingen, familiebijeenkomsten en nog veel meer.  
Onze programmacommissie streeft ernaar een boeiende en gevarieerde agenda samen te stellen die aansluit bij de interesses van ons publiek. Het podium verwelkomt artiesten en bezoekers van alle leeftijden en genres.  
Kom en ontdek de unieke ambiance van ons podium, omgeven door de rust van het bos. Geniet van de prachtige omgeving, de warme sfeer en de diverse culturele activiteiten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Uitagenda van Leek: Podium Nienoord, Willem Lodewijk van Nassaulaan, 9351 BZ Leek - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Leek.

Uitagenda van Podium Nienoord

Sunday at the park

Zo 12/05 - Leek

Podium Nienoord

Sunday at the park

Zo 09/06 - Leek

Podium Nienoord

Sunday at the park

Zo 21/07 - Leek

Podium Nienoord

Grunn at the park

Zo 08/09 - Leek

Podium Nienoord