Poppodium Beverwijk

Poppodium Beverwijk

(5.0/1)

Hoflanderweg 104
1947 ZH Beverwijk
Poppodium


Welkom bij Poppodium Beverwijk, dé plek waar muziek en entertainment samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Gelegen in het hart van Beverwijk, is ons podium een bruisende en levendige locatie die bekend staat om zijn diverse line-up en geweldige sfeer. 
Met een ongeëvenaarde selectie van de meest getalenteerde en populairste artiesten van Nederland, bieden wij een podium voor muzikale diversiteit. Van opkomende lokale bands tot gevestigde namen in de Nederlandse muziekscene, ons programma omvat een breed scala aan genres, variërend van rock, pop en indie tot elektronische muziek, hip-hop en meer. 
Onze toegewijde ruimte staat garant voor een intieme setting waar fans en artiesten één worden, waardoor elk optreden een unieke en meeslepende ervaring wordt. Met een state-of-the-art geluidssysteem en een sfeervolle ambiance streven we ernaar om elk evenement tot een onvergetelijk spektakel te maken. 
Naast liveoptredens organiseren we ook diverse andere evenementen, zoals open mic-avonden, themafeesten en speciale showcases, waardoor ons podium een cultureel centrum wordt waar creativiteit en talent gedijen. 
Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, Poppodium Beverwijk heet je van harte welkom om te genieten van de beste live-optredens die Nederland te bieden heeft. Kom langs en beleef de magie van live muziek in ons podium in Beverwijk!

Uitagenda van Beverwijk: Poppodium Beverwijk, Hoflanderweg 104, 1947 ZH Beverwijk - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Beverwijk.

Uitagenda van Poppodium Beverwijk