Restaurant Kievitsdel

Restaurant Kievitsdel

(5.0/2)

Utrechtseweg 454
6865 CP Doorwerth
Restaurant

Genieten van lekker eten én een avond vermaakt worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij serveren de lekkerste Chinese en Japanse gerechten, bereid op traditionele manier. Ons sfeervolle familierestaurant bestaat uit twee delen: Kantonees (Chinees, a la carte) en Teppanyaki (Japans). Afhalen kan uiteraard ook.
Restaurant Kievitsdel is gelegen aan de Utrechtseweg 454 in Doorwerth en biedt een heerlijke culinaire ervaring in een prachtige omgeving. Het restaurant is gevestigd in een historische boerderij en biedt een unieke sfeer die perfect past bij de uitstekende gerechten op het menu.
Bij Kievitsdel kunt u genieten van een uitgebreid menu met gerechten bereid met seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het restaurant heeft ook een indrukwekkende wijnkaart die perfect past bij de gerechten die worden geserveerd.
Naast het uitstekende eten en de prachtige omgeving, biedt Kievitsdel ook een uitstekende service. Het personeel is vriendelijk en attent en zorgt ervoor dat uw dinerervaring onvergetelijk wordt.
Als u op zoek bent naar een unieke eetervaring in Doorwerth, dan is Restaurant Kievitsdel zeker een bezoek waard.

Uitagenda van Doorwerth: Restaurant Kievitsdel, Utrechtseweg 454, 6865 CP Doorwerth - Evenementen, hotels, musea, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Doorwerth.
Uitagenda van Restaurant Kievitsdel