Restaurant Lucas Rive

Restaurant Lucas Rive

(5.0/1)

Oude Doelenkade 7
1621 BH Hoorn
Restaurants


Lucas Rive (1962 - 2019) was op zijn 27e de jongste tweesterrenchef van Nederland. In 2013 volgt hij zijn hart en opent samen met zijn vrouw Deborah en dochter Rebecca, Restaurant Lucas Rive. Een laagdrempelig restaurant in een prachtig pand in de historische haven van hun geliefde Hoorn. Binnen vijf maanden had hij weer een Michelinster in handen. Ook nu steeg het succes hem niet naar het hoofd, al genoot hij er intens van. De wetenschap dat zijn levenswerk nu wordt voortgezet door Deborah, Rebecca en de brigade die hij vleugels gaf, zou deze onvergetelijke meester met trots vervullen.
In de zomer van 2013 openden Lucas en Deborah Restaurant Lucas Rive. Haute cuisine in de historische haven van Hoorn. Al jaren droomde het echtpaar van een eigen zaak in hun eigen stad. Een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie.
U vindt Restaurant Lucas Rive aan de Oude Doelenkade 7. Een prachtig pand met een modern, sfeervol doch informeel interieur. Waar jong en oud zich thuis voelt en iedereen even welkom is. De capaciteit van het pand gaat tot 80 zitplaatsen waardoor het restaurant ook zeer geschikt is voor grote groepen of partijen. Het terras aan de voorzijde beschikt over 25 plaatsen en biedt een geweldig uitzicht over de haven. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Restaurants in Hoorn: Restaurant Lucas Rive, Oude Doelenkade 7
, 1621 BH Hoorn - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, uittips, cafés, restaurants en theaters van Hoorn.

Uitagenda van Restaurant Lucas Rive