Restaurant Quatre Bras

Restaurant Quatre Bras

(4.8/6)

Nieuwstraat 79
5683 KB Best
Restaurant


Quatre Bras in Best: Your Place to Meet


De plaats in Best waar mensen elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer is Restaurant Brasserie Quatre Bras. Genieten is hier vanzelfsprekend en de sfeer altijd op het niveau van Brabantse gemoedelijkheid. Het restaurant is van een hoge kwaliteit en wordt als zeer gastvrij beschouwd. Je hebt mogelijkheden voor lunch, diner en een gezellige borrel. De sfeer laat zich het beste omschrijven als mondiaal met een hoog Brabants gehalte.
Wie een blik werpt op de uitagenda van Best ziet dat er vele evenementen plaatsvinden in Quatre Bras. Bekend zijn de 80’s-90’s-00’s Party’s en de Back To The Sixties-middagen. Tijdens de 80’s Party’s kan je helemaal losgaan op de meeste foute nummers en de grootste dance-hits uit heden en verleden. De zondagmiddagen worden ingevuld met Back to the Sixties. Vanaf halfdrie betreedt wekelijks een live-band de bühne van Quatre Bras en die neemt je mee naar de vervlogen tijden van de rock ’n roll en beatmuziek. Naast deze evenementen treden er met grote regelmaat diverse livebands op in Quatre Bras.
Een belangrijk onderdeel van een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag is muziek. Quatre Bras helpt je graag om de juiste keuze van jouw feest te maken. De juiste band, dj of artiest is erg belangrijk. Met de vele contacten welke Quatre Bras heeft kom je samen gegarandeerd tot de juiste keuze. Dat je jouw feest in dit Brabantse horecagelegenheid tot in de puntjes kunt laten verzorgen spreekt uiteraard voor zich.
Quatre Bras is tevens een ontmoetingspunt voor de ondernemers uit Best en omgeving. Iedere eerste maandag van de maand is het om 09.00 uur tijd voor Open Coffee. Daarnaast is op de eerste vrijdag van de maand om 17.00 uur tijd voor het ondernemerscafé. Tijdens beide gelegenheden is het voor iedere ondernemer mogelijk om eens onder ontspannen omstandigheden van gedachten te wisselen over tal van zaken waar je dagelijks tegen aanloopt. 

Restaurants in Best: Restaurant Quatre Bras, Nieuwstraat 79, 5683 KB Best  - Evenementen, uitgids, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Best.

Uitagenda van Restaurant Quatre Bras