Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen

(5.0/2)

Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
Theaters


In het centrum van Amstelveen: Schouwburg Amstelveen


Schouwburg Amstelveen bevindt zich in winkelhart Stadshart Amstelveen. In 1999 werd het centrum Schouwburg Amstelveen en in de jaren 2000-2001 volgde een ingrijpende verbouwing naar ontwerp van Benthem Crouwel Architecten BV. Achter een lange gevel, de zogenaamde cultuurstrip, kwam naast de schouwburg ook de Volksuniversiteit, de muziekschool en het poppodium te liggen. De schouwburg kreeg een nieuwe entreehal en horecavoorzieningen, een kleine zaal met plaats voor 237 bezoekers. De vlakke vloer heeft een variabel speelvlak van 175m2. Ook de grote zaal, met orkestbak, werd gerenoveerd en heeft nu 663 plaatsen verdeeld over zaal en een balkon. Het lijsttoneel is 14,50 meter breed en 6,80 meter hoog. Het toneel zelf is 20 meter breed, 19,15 meter hoog en 10 meter diep. Er wordt breed geprogrammeerd.

Uit & eten? Dineren in het theater


Wilt u voorafgaand aan een voorstelling met een groep dineren in het Theatercafé? Dat kan. Het is mogelijk om met een gezelschap vanaf 20 personen te komen dineren. Wilt u meer informatie over een diner voor een groot gezelschap, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Horeca & Service via 020 547 51 61.

Arrangementen


Bent u op zoek naar een originele manier om eens iets anders te doen met uw relaties, collega's of medewerkers? Wij verzorgen voor u graag een complete avond uit. Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail. Daarna kunt u heerlijk dineren in één van onze foyers of in het Theatercafé. Aansluitend bezoekt u een voorstelling met een verrassing in de pauze. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een hapje en een drankje.
Voor meer informatie over arrangementen of voor uw specifieke wensen kunt u contact opnemen met de afdeling Organisatie & Verhuur via 020 547 51 61.

Theater in Amstelveen: Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, cafés, restaurants en theaters van Amstelveen.

Uitagenda van Schouwburg Amstelveen