Steak and More

Steak and More

(5.0/2)

Nieuwendam 1
1621 AP Hoorn
Restaurants


In de historische haven van Hoorn, gelegen aan de Nieuwendam vindt u het enige echte steakrestaurant van Hoorn. Een verscheidenheid aan heerlijke vleesgerechten, een prachtig uitzicht over de haven in een 17e eeuws pakhuis, do we need to say more? Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 17:00 uur en biedt naast gerechten voor vleesliefhebbers uiteraard ook heerlijke gerechten voor visliefhebbers en onze vegetarische gasten. Onze chef stelt wekelijks een scherp geprijsd menu voor u samen, naargelang het seizoen en aanbod. Dit in combinatie met een ruim assortiment aan tapbieren en mooie wijnen maakt dat er voor ieder wat wils is.
Ons drie verdiepingen tellende rijksmonument is ook geschikt voor grotere groepen. De tweede verdieping is uitgerust met een eigen bar en toiletgroep waardoor wij ook groepen die meer privacy willen geheel tevreden kunnen stellen.
Al met al is Steak and More een prachtig restaurant op een fantastische locatie met dito uitzicht. Waar zowel grote als kleine gezelschappen omgeven door de historie van Hoorn kunnen genieten van fijne gerechten en mooie wijnen.

Restaurants in Hoorn: Restaurant Steak and More, Nieuwendam 1, 1621 AP Hoorn - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Hoorn.

Uitagenda van Steak and More