Stefanuskerk

Stefanuskerk

(5.0/1)

Prins Bernhardstraat 12
9411 KH Beilen
Evenement Locatie


De Stefanuskerk Beilen in Midden-Drenthe is een prachtige locatie voor het organiseren van evenementen. Het culturele hart en oudste gebouw van Beilen.
Sinds 2009 organiseren wij allerlei voorstellingen in de mooie oude kerk. Kwaliteit staat daarbij voorop. Uiteraard hopen wij dat u van deze voorstellingen zult gaan genieten. U bent van harte welkom!
Per seizoen (september t/m mei) organiseren wij zes of zeven voorstellingen. Muziek en toneel vormen daarbij de hoofdmoot. Soms is er een lezing. Daar tussendoor in de rustige zomermaanden enkele exposities.  De kerk is uitermate geschikt voor het exposeren van schilderijen, etsen, foto’s of beelden. Steeds roemen de kunstenaars de prachtige lichtinval in de kerk. De Stefanuskerk is in de afgelopen jaren gerestaureerd en heringericht, daardoor is de kerk nu werkelijk een multifunctioneel gebouw.

Uitagenda van Beilen: Stefanuskerk, Prins Bernhardstraat 12, 9411 KH Beilen - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Beilen.

Uitagenda van Stefanuskerk