Strandpaviljoen Warners

Strandpaviljoen Warners

(4.7/3)

de Zwaanstraat (strandopgang)
1949 BC Wijk aan Zee
Evenementen Locaties


Trouwen, jubileum feest, bedrijfsborrel, verjaardag…….. Vrijwel alles is mogelijk bij Warners! Zelfs trouwen op onze locatie. Warners is volledig ingesteld op familiefeesten van jong tot oud. Dus ook bij uitstek een heerlijke strandlocatie om te trouwen. Eenvoudig of juist exclusief. Dj of band. Wenst u een nanny voor de kinderen? Slapen op het strand of in het dorp voor u of uw gasten. Ook dat kunnen wij via één van onze partners voor u verzorgen. Wilt u meer informatie of direct boeken maakt u dan gebruik van het formulier “Offerte Aanvraag”. Wilt u een leuk en betaalbaar kinderfeest kom dan naar Warners!
Bij ons maakt het niet uit met hoeveel kinderen u komt. U kunt bij ons diverse leuke activiteiten doen zoals vliegeren, trampoline springen en garnalen vissen. U bepaalt zelf de aankomst- en vertrektijd en de volgorde van de activiteiten. De begeleiding doet u zelf. Wij zorgen voor de materialen, voor de kinderen,  limonade, lekker patat met een snack of pannenkoeken eten en als afsluiter een waterijsje. Heeft u aanvullende wensen zoals cupcakes versieren of iemand die komt schminken dan kan dat natuurlijk ook. Naast onze eigen keuken werken wij nauw samen met het bedrijf PUUR PAUL. Heeft u speciale wensen, wilt u eerst picknicken op het strand met een goed gevulde mand? Dat kan! Of een wijn avond met bijpassende bites? Bij PUUR PAUL bent u dan aan het juiste adres.

Strandpaviljoen Warners, Wijk aan Zee - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, uittips, cafés, restaurants en theaters van Wijk aan Zee.

Uitagenda van Strandpaviljoen Warners