Theater De Beun

Theater De Beun

(4.7/3)

Willibrordusweg 2
1851 HB Heiloo
Theaters


Heiloo - Theater De BeunTheater De Beun in Heiloo biedt een podium aan toneel-, operette- en muziekvoorstellingen van plaatselijke amateurgezelschappen, maar ook aan optredens van beroepsartiesten. Ook is het een prachtige filmzaal. De oplopende zaal telt 300 stoelen, die allemaal uitstekend zicht geven op het podium of het filmdoek.


Het unieke van Theater De Beun is dat het volledig wordt gerund door de vaste gebruikers, ook wat de vereiste techniek voor alle voorstellingen betreft. Dit betekent dat de voordeur niet altijd open is en dat de kassa niet altijd bemand is. U kunt wel altijd terecht vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen.

Theater De Beun is sinds 1981 het culturele middelpunt van Heiloo. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van een theaterzaal tot 300 personen.

Het theater is voorzien van allerhande technische middelen om diverse voorstellingen en lokale verhuringen op een professionele manier te kunnen neerzetten.

Theater De Beun wordt operationeel geleid door een manager. De Horecafaciliteiten worden verzorgd door de mensen van Sport Servicepunt Langedijk (SSL).

Theater De Beun (Beun is Noordhollands voor verhoging, podium) werd in november 1981 geopend. Het Theater wordt geëxploiteerd ten behoeve van theatervoorstellingen, filmvertoningen en als multifunctionele ruimte ten behoeve van seminars, jaarvergaderingen en personeelsbijeenkomsten van diverse bedrijven uit de wijde omgeving.

Theater De Beun heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt waardoor de bezetting van het theater vooral in de avonden erg hoog is. Het theater heeft een grote naamsbekendheid en verwelkomt ruim 60.000 bezoekers per jaar. Alles op het gebied van podiumkunsten en filmvertoningen is te zien in De Beun.

Theater De Beun beschikt over een middelgrote amfi-zaal met verhoogd podium waar tot 300 bezoekers in kunnen. Tevens is het theater ingericht met professionele techniek waardoor de zaal te gebruiken is voor theatervoorstellingen maar zich ook uitstekend laat lenen voor o.a. seminars, jaarvergaderingen en personeelsbijeenkomsten.

 

Theater De Beun, Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants  en theaters van Heiloo.

Uitagenda van Theater De Beun