Theater De Lampegiet

Theater De Lampegiet

(4.7/3)

Kerkewijk 10
3901 EG Veenendaal
Theaters


Theater De Lampegiet is een theater in het centrum van Veenendaal, waar u zich thuis kunt voelen en even kunt ontsnappen aan het alledaagse leven. Iedereen is welkom. Wij zetten de bezoeker centraal en hopen u snel te mogen ontmoeten in ons theater voor een gezellige middag of avond uit. Heeft u nog tips of suggesties om onze dienstverlening te verbeteren, laat het ons gerust weten via info@lampegiet.nl.
Theater De Lampegiet is onderdeel van Stichting Theater De Lampegiet. Vroeger ook bekend als de Culturele Raad Veenendaal. Deze raad heeft zich jarenlang, al voordat het theater was gebouwd, ingezet voor allerlei culturele activiteiten. Sinds de oplevering van het theater in 1988 heeft de organisatie een flinke groei doorgemaakt. Bezoekers kunnen genieten van veel voorstellingen en een gevarieerd aanbod.  Met deze groei heeft Theater De Lampegiet in de afgelopen jaren een belangrijke regionale culturele functie kunnen innemen.

 

Theater De Lampegiet, Kerkewijk 10, 3901 EG Veenendaal - Evenementen, uitladder, uittips, uitgids, uitagenda, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Veenendaal.

Uitagenda van Theater De Lampegiet