Theater de Vijfzinnen

Theater de Vijfzinnen

(4.3/3)

Haarstraat 64
4201 JD Gorinchem
Theaters


Theater de Vijfzinnen heeft een veelomvattend aanbod. Er vinden jaarlijks diverse professionele- en amateurvoorstellingen plaats, maar De Vijfzinnen heeft ook diverse mogelijkheden voor het organiseren van evenementen en zakelijke bijeenkomsten in theatrale sfeer. Reserveren voor een van onze voorstellingen kan via de website: www.devijfzinnen.nl. Voor meer informatie over evenementen en bijeenkomsten kunt u bellen naar 0183-692222.
De Vijfzinnen: Op de fundamenten van Schouwburg De Nieuwe Doelen verrees op 1 januari 2017 het Huis van de Stad De Vijfzinnen. Het theater biedt in het hart van de stad diverse podia voor velerlei culturele activiteiten, beurzen, grote en kleine evenementen en voorstellingen. Op de benedenverdieping bevindt zich vanaf maart 2017 een sfeervol theatercafé met een klein podium, waar u, onder het genot van smaakvolle hapjes en drankjes regelmatig kunt genieten van muziek, cultuur en theater. In het Huis van de Stad gebeurt altijd wat!
Theaters in Gorinchem: Theater De Nieuwe Doelen, Haarstraat 64, 4201 JD Gorinchem - Evenementen, uitladder, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Gorinchem.

Uitagenda van Theater de Vijfzinnen