Thirty-Seven

Thirty-Seven

(5.0/3)

Javastraat 132
2585 AX Den Haag
Clubs / Discotheken


Thirty-Seven - Den Haag


Dineren met een een lekker wijntje erbij….
Bijpraten met vrienden…
Loungen of een bezoek aan de cocktail bar…
Zakelijke bijeenkomst of netwerken…

Thirty-Seven biedt een chique en stijlvolle setting voor  uw “next & best experience”. Gesitueerd in een exclusieve omgeving in de buurt van het stadcentrum van Den Haag, wacht ons vriendelijke personeel en uitstekende service.

Thirty-Seven trekt een publiek dat waardering heeft voor iets extra’s. Onze gasten hebben de mogelijkheid om in ons restaurant eerst van een bijzonder diner te genieten alvorens, met een cocktail op de dansvloer, de avond voort te zetten in het clubgedeelte.  Een perfecte plek om bij te komen met uw beste vrienden, zakelijke relaties of familieleden. Geschikt om een vergadering te houden, maar ook een gezellige avond uit om te swingen op muziek van bekende dj’s en opkomend dj talent of een avond gevuld met live muziek behoren tot de mogelijkheden.

Wat zal het zijn? Lunch, diner, een drankje, drankjes, uw volgende zakelijke bijeenkomst of uw volgende feestje? Neem een verdere kijk op onze website om de mogelijkheden te verkennen. Tot gauw!
“Thirty-Seven promises to be your next and best experience. Everytime…”

Clubs in Den Haag: Thirty-Seven, Javastraat 132, 2585 AX Den Haag - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, uittips, cafés, restaurants en theaters van Den Haag.

Uitagenda van Thirty-Seven