Thuishaven

Thuishaven

(5.0/8)

Contactweg 150
1014 BW Amsterdam
Evenement Locatie


Thuishaven Amsterdam


Op de rand van de stad, aan de Contactweg 150, vind je Thuishaven Amsterdam aan. Het is een toplocatie voor de meest bijzondere epische feesten. In een prima sfeer met super aardige mensen is het ieder feest genieten, Genieten van de hoge kwaliteit, de geweldige creativiteit en een ruim denkende vrijheid. Een concept dat klopt, omdat het rete strak in elkaar zit.
Het is een magische plek. Heaven on Earth! Een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Een Thuishaven voor jong en oud, blank en donker. Een ieder danst met een big smile. Fijne deuntjes van prima acts. Aardige bar medewerkers, hartelijke portiers en liefdevolle bezoekers. De organisatie weet ieder feest weer te verrassen, door de sfeervolle aankleding en het hoogwaardige geluid.
Deze chille locatie is geliefd bij velen. Lekkere drankjes en een overheerlijke catering. Even tot rust komen bij een kampvuurtje. De betrokken organisatie blijkt telkens weer vernieuwend en je merkt dat door nieuwe investeringen het concept nog steeds verbeterd wordt.
Iedere zondag begint een feest vanaf 13.00 uur. Bekend zijn het Wintercircus en het Zomercircus. Ook met het Amsterdam Dance Event is Thuishaven ‘The Place To Be’.
Welke namen draaien er zoal? Nou, wat dacht je van: Benoit & Sergio, Michel de Hey, Seth Schwarz, John Digweed, Be Svendsen, Benny Rodrigues en Steve Bug. Allemaal top dj’s, de crème de la crème uit de dance-scene.
Het parkeren bij het terrein is gratis. Binnen is binnen en er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. De minimale leeftijd is 18+, legitimatie verplicht, men hanteert geen maximale leeftijd.
Wist je dat Thuishaven ook afgehuurd kan worden? Dus voor een uniek festival, of een unieke bruiloft, of een unieke bijeenkomst, of eigen unieke culturele bijeenkomst is Thuishaven de uitgelezen locatie.

Evenementen in Amsterdam: Thuishaven, Contactweg 150, 1014 BW Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Thuishaven