Tons Muziek en Eetcafé

Tons Muziek en Eetcafé

(5.0/3)

Herenstraat 97a
2282 BS Rijswijk
Cafes


Tons Muziek en Eetcafé


Sinds 1983 geopend voor koffie, lunch, high tea, borrel en diner!
Ton's Muziek- en Eetcafé is al jaren een plek waar mensen uit Rijswijk en omstreken graag komen voor een kop koffie, een borrel en een eerlijke maaltijd. Alle gerechten worden door de koks vers bereid en huisgemaakt. Op de kaart ruime keuze voor ieders budget, van dagschotel tot culinaire verwennerij. Lekker met een speciaal biertje of heerlijk glas wijn! Als het buikje rond is gegeten, blijft het gezellig…met live muziek, dj of een drankje aan de bar. Wees dus niet verbaasd als je je ineens dansend in het muziekcafé bevindt. Het hoort bij de ervaring!

INTERIEUR & TERRAS: Het interieur is gezellig, sfeervol en authentiek met huiselijke sfeer. Door de verbouwing in 2011 is het restaurant en de keuken vergroot, maar wel met behoud van intieme gezellige hoekjes. In de zomer is het genieten op het zonnige terras dat uitkijkt op de gezellige winkelstraat van de sfeervolle Herenstraat in Oud Rijswijk. In de wintermaanden is het terras verwarmd en overdekt.
KINDERMENU Kinderen zijn ook welkom voor lunch en diner, we serveren een apart kidsmenu of (op verzoek) halve porties van het menu
VOORZIENINGEN  Voorzieningen zoals afgesloten rookruimtes, terrasventilatie, rolstoeltoilet, rolstoeltoegankelijk, kinderspelletjes, kinderstoel en verschoonkussen zijn aanwezig. We zijn een Erkend leerbedrijf van Kenwerk Horeca- voor keuken en bediening met vier leermeesters. Onze medewerkers vinden het leuk om in de horeca te werken en dat is te merken zodra u bij ons bent.
ALLERGENEN Van alle gerechten is de allergeneninformatie bij ons bekend. Heeft u een allergie? Geef het aan bij de reservering of bij de bediening.

GROEPEN Iedereen is welkom en Ton’s is geschikt voor zeer uiteenlopende doelgroepen: van gezellig familiediner en vriendenborrel tot zakelijk evenement met collega’s en zakelijke relaties. Voor iedereen hebben we een passend arrangement: lunch, borrel, high tea, high wine, brunch, diner, receptie, feestje, trouwen … maatwerk is mogelijk!

MUZIEK De muziek varieert van live bandjes op donderdagavond (easy listening/ romantisch/ akoestisch) en zondagmiddag (rock n roll/ blues/ country/ swing), zangers of dj´s op vrijdag en zaterdag.
Cafe in Rijswijk: Tons Muziek en Eetcafé, Herenstraat 97a, 2282 BS Rijswijk - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Rijswijk.

Uitagenda van Tons Muziek en Eetcafé