Westergasfabriek

Westergasfabriek

(5.0/8)

Polonceaukade 27
1014 DA Amsterdam
Evenement Locatie


Bij de Westergasfabriek is altijd wat te zien en te doen. Van films kijken tot park hangen, van markt struinen tot muziek luisteren..Er is een Westergasfabriek voor iedereen. De WesterUnie is een rauwe, industriële, imposante club in het hart van de Westergasfabriek. Hier wordt in een industrieel decor vol- beton en staal – nog steeds geschiedenis geschreven in samenwerking met veelbelovende cluborganisatoren. De clubavonden vinden voornamelijk plaats in de WesterUnie, maar bij de grotere clubavonden  wordt ook de intieme WesterLiefde erbij betrokken. Wanneer het helemaal groots wordt aangepakt, zoals bij de clubavonden van o.a. Pleinvrees, komm Schon Alter, Click, Apenkooi & Amsterdam Halloween wordt het naastgelegen Transformatorhuis er ook bij getrokken.
Het WestergasTerras, een prachtige plek gelegen op het groene terrein van de historische Westergasfabriek. Met uitzicht op de monumentale Gashouder en de watertuinen, ligt het terras aan de westkant van het park. In de wintermaanden is het WestergasTerras binnen, met een gezellige haard en comfortabele sofa’s. Zodra de lentezon begint te schijnen breidt het terras zich uit en naarmate de temperatuur stijgt, zo ook de ambiance! De menu kaart is klein, maar verandert met het seizoen.Op zoek naar een leuke avond uit? Geniet van een drankje of diner in het restaurant, alvorens je je waagt aan een bezoek aan de club WesterUnie op de eerste verdieping, met de beste feesten van de stad. Geïnteresseerd in een privé bijeenkomst? Dan is de WesterLiefde ernaast geschikt voor elk ander event.

Evenementen in Amsterdam: Westergasfabriek, Polonceaukade 27, 1014 DA Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Amsterdam.

Uitagenda van Westergasfabriek