Wijnbar Paskamer

Wijnbar Paskamer

(5.0/2)

Lutmastraat 132
1073 HB Amsterdam
Restaurant


Wijnbar Paskamer, gelegen aan de Lutmastraat 132 in Amsterdam, is een unieke plek voor wijnliefhebbers. Deze sfeervolle wijnbar biedt een uitgebreide selectie wijnen uit verschillende regio's en landen, waardoor het een ware hemel is voor de echte wijnkenner. 
Bij binnenkomst in Wijnbar Paskamer word je verwelkomd door een gezellige en intieme sfeer. De elegante inrichting, met warme kleuren en comfortabele zitplaatsen, nodigt uit tot ontspanning en genieten van een goed glas wijn. Het personeel is vriendelijk en deskundig, en staat altijd klaar om je te adviseren bij het maken van je keuze. 
Wat deze wijnbar echt bijzonder maakt, is de nadruk op kwaliteit en diversiteit. Het menu biedt een brede selectie aan wijnen, variërend van sprankelende champagne tot rijke rode wijnen en verfrissende witte wijnen. Of je nu een liefhebber bent van klassieke Franse wijnen, Italiaanse pareltjes of juist avontuurlijk wilt proeven van nieuwe wereldwijnen, bij Wijnbar Paskamer vind je zeker iets naar jouw smaak.  Naast het uitgebreide assortiment wijnen biedt de wijnbar ook heerlijke hapjes die perfect samengaan met de verschillende smaken. Je kunt genieten van een selectie van kazen, fijne vleeswaren en andere culinaire lekkernijen die zorgvuldig zijn uitgekozen om de wijnen aan te vullen en je smaakpapillen te verwennen. 
Of je nu een wijnliefhebber bent die op zoek is naar nieuwe ontdekkingen of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen met vrienden, Wijnbar Paskamer is absoluut een bezoek waard. Laat je onderdompelen in de wereld van wijn en geniet van de heerlijke smaken die deze bijzondere plek te bieden heeft.

Uitagenda van Amsterdam: Wijnbar Paskamer, Lutmastraat 132, 1073 HB Amsterdam - Evenementen, hotels, cafés, restaurants, musea, theaters en uitgaanstips van Amsterdam.

Uitagenda van Wijnbar Paskamer