Wings Hotel

Wings Hotel

(5.0/3)

Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
Hotel


Direct gelegen aan de terminal van Rotterdam The Hague Airport is Wings Hotel de ideale uitvalsbasis voor een comfortabele overnachting in Rotterdam. Kom heerlijk slapen en uitgerust wakker worden om daarna Rotterdam, Delft of Den Haag te gaan verkennen óf in het vliegtuig te stappen.
Wings Hotel biedt verschillende restaurants aan voor ontbijt, lunch & diner. Ons stijlvolle à la carte restaurant is de perfecte plek om te lunchen of dineren. Ga lekker op ons terras zitten voor een heerlijke maaltijd, terwijl u geniet van het geweldige uitzicht over Rotterdam The Hague Airport. Kom samen voor een ontspannen zakelijke bijeenkomst in de Sportsbar.
Wij hebben een gevarieerd aanbod van uitstekende zalen om de grootste feesten en banketten te organiseren. Onze ruime vergaderruimten bevatten verschillende soorten ruimtes voor multifunctionele evenementen. Perfect voor netwerkbijeenkomsten, conferenties, seminars, brainstormsessies of zakelijke evenementen. Ervaar onze vergaderfaciliteiten, catering op maat en service van de hoogste kwaliteit. U wordt geholpen door ons toegewijde team van professionals wanneer u een vergadering of evenement organiseert in een van onze 42 locaties.

Uitagenda van Rotterdam: Wings Hotel, Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Rotterdam.

Uitagenda van Wings Hotel