Woetsjtok

Woetsjtok

(5.0/5)

Rumpenerstraat 84
6443 CG Brunssum
Café


Liveclub Woetsjstok: het livepodium voor regio Parkstad


Op zoek naar de Woodstock sferen van weleer? In Liveclub Woetsjstok in Brunssum vind je de betere tribute- en coverbands aan en word je op je wenken bediend. Sinds 2005 heeft dit muziekcafe in Brunssum een uitstekende naam opgebouwd en is een bekende uitgaansgelegenheid geworden voor jong en oud in de regio Parkstad in het zuiden van Limburg. Op het programma van Woetsjstok staan vele regionale topbands geprogrammeerd, maar ook vele nationale en ook vele internationale toppers. Veelal pop- en rockstijl, maar zo nu en dan ook een Bluestopper uit de Usa.

De livemuziek is er veelal op de zaterdagavond. Een uiteenlopend programmering met diverse muziekstijlen en bands. De sfeer is er altijd ontspannen. Mede door het eigenzinnige interieur samen met de fantastische acts is de avond al snel geslaagd.

Vrijdagavond Partyavond


Op de vrijdagavond is Woetsjstok al geopend vanaf 22.00 uur. Veel jongeren uit Brunssum en omstreken starten hier hun avond. Diverse dj’s draaien diverse stijlen en dat maakt het begin van het weekend altijd extra leuk. De minimumleeftijd om op deze avond binnen te komen is 15 jaar en 6 maanden. Denk dus om je ID-kaart, want deze is verplicht, da’s logisch!

Pokeren op donderdag


Voor sommigen begint het weekend al op donderdag. Bij Woetsjstok in Brunssum kun je op de donderdagen namelijk vanaf 19.30 uur terecht voor de pokeravonden. Deze worden in verenigingsverband georganiseerd.

Popquiz op woensdag


Eens in de zoveel tijd wordt ook een Popquiz georganiseerd in Woetsjstok en dan meestal op de woensdagavond. Wil jij je muziekkennis eens testen? Kom gerust langs op deze gezellige avond, want je staat versteld van wat je al weet en wat je nog kan leren!

Openingstijden van Woetsjstok in Brunssum


Woensdag van 19.30 – 02.00 uur

Donderdag van 21.00 – 02.00 uur

Vrijdag van 21.00 – 03.00 uur

Zaterdag van 21.00 – 03.00 uur

Zondag (alleen bij optredens) van 17.00 – 00.00 uur.

Cafes in Brunssum: Woetsjtok, Rumpenerstraat 84, 6443 CG Brunssum - Evenementen, uitladder, uitagenda, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Brunssum.

Uitagenda van Woetsjtok