Zeezicht • Breda

Zeezicht • Breda

(5.0/1)

Ridderstraat 1
4811 JA Breda
Cafes


Zeezicht – Breda


Aan de grote markt in Breda, Ridderstraat 1, tref je op de hoek Zeezicht aan. Het is een zaak welke opvalt tussen de vele horeca in Breda. Het terras met loungebanken, de Perzische kleden, palmen en barkrukken doet denken aan een grote buitenkamer.

Het café is een sfeervol geheel en met de glas in lood ramen heeft het een authentieke uitstraling. Het publiek wat Zeezicht bezoekt is mooi en trendy en daardoor is het café altijd lekker druk. Op de eerste verdieping is het restaurant gedeelte met ook hier een onwijs gezellige inrichting.

Heerlijk eten


Dagelijks kun je van 11.00 tot 17.00 uur terecht voor een lunch. Op de lunchkaart staat een divers aanbod van lichte maaltijden. Zoals broodjes met jonge- en oude kaas, gerookte zalm, geitenkaas en een warme gehaktbal. De Clubsandwich is een absolute aanrader te noemen. Maar ook de stevige maaltijden als de sate, runderbiefstuk en classic burger ontbreken niet.

De diner-kaart kent enkele heerlijke voor gerechten en vlees- en vishoofdgerechten en als nagerecht raden we de huisgemaakte cheesecake aan.

Speciale dranken


Het is en blijft lekker genieten bij Zeezicht met alle gerechten en de ruim honderd speciaalbieren, de vele whiskey’s en alle mondiale wijnen. Daarnaast het Zeezicht een groot aan prima cocktails.

Diverse activiteiten


Regelmatig is er een bierproeverij in Zeezicht. Je maakt dan kennis met bijvoorbeeld Noord-Amerikaanse bieren, Duitse bieren of Scandinavische bieren.

Zeezicht neemt ook deel uit van de bokkentocht en ook tijdens Bougondisch Breda laat het café restaurant van zich spreken. Uiteraard ontbreekt tijdens de winter maanden de Gluhwein-chalet niet op de markt van Breda. Zo is er het hele jaar wat te doen naast het traditionele carnaval en Koningsdag.

Cafes in Breda: Zeezicht, Ridderstraat 1, 4811 JA Breda - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Breda.

Uitagenda van Zeezicht • Breda