Burgers & Beats

Burgers & Beats

Vr 30/08 - Alkmaar

Mojo's Eatertainment

18:00 - 03:00


BURGERS & BEATS 'NIGHT OUT'

Vrijdag 30 augustus organiseert Mojo's haar tweede themed party 'Burgers & Beats'. Op deze avond bieden we een totaalbeleving die verder gaat dan alleen het eten van eigenwijs lekkere burgers. Onder het genot van muziek en sfeerverlichting wordt dit een avondje uit(eten) als nooit tevoren! Een evenement wat je dus echt niet mag missen.

BURGERS
Naast onze huidige kaart bieden we een speciale burger kaart aan. Met burgers die je al van ons gewend bent aangevuld met stoere/ verrassende / nieuwe heerlijke burgers. Voor iedereen zit er zeker een favoriet tussen!

DRINKS
Een avondje uit is natuurlijk niet compleet zonder een goed drankje! Daarom hebben we tijdens BURGERS & BEATS een aangepaste cocktailkaart. Met allemaal nieuwe cocktails die alleen deze avond te verkrijgen zijn. Cocktails met een zomers tintje dat is waar we voor gaan, om de eind van de vakantie maar even mooi af te sluiten!

BEATS
Een avondje uit(eten) onder het genot van heerlijke beats in combinatie met sfeerverlichting en een mooie aankleding. En natuurlijk gaan de BEATS gewoon verder in Club Mojo's.

NIGHT
Zoals je van ons gewend bent veranderen we laat in de avond in Club Mojo's. Dus heb je genoten van dit heerlijk avondje uit en zit je nog steeds in de feeststemming? Blijf gezellig hangen! Onze club is geopend tot 03:00.

*LOCATIE: MOJO's ALKMAAR
*BURGERS & BEATS: 18:00 t/m 23:00
*vergeet niet te reserveren
www.mojoswaagplein.nl/reserveren

*NIGHT OUT: 23:00 t/m 03:00
*GRATIS TOEGANG

Terug