Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

Za 16/10 - Alkmaar

Victorie

19:30 - 01:00


Kraantje Pappie - POP UP! clubtour

2018 eindigde met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde ‘Come to DADDY’ in de AFAS Live. Beiden in no time volledig uitverkocht. In 2020 zet Kraantje Pappie zijn route voort (DACHT HIJ) en kondigt vandaag (1,5 JAAR TERUG) de ‘POP UP’ clubtour aan. Tien (NU DUS VIJFTIEN) grote zalen in Nederland zijn rond eind maart en begin april (HA, THINK AGAIN) aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP paradijs.

Afgelopen festivalseizoen (WAT 2 JAAR TERUG IS) heeft Kraantje zich bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als ‘Moment’ (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en ‘Drup’ (met Bizzey & Jonna Fraser) vormden samen met DADDY (Kraan’s laatste album) de sound van zijn festivalseizoen.

Met zijn vaste teamgenoten: DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour.

Support: Mick Speck
Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest. Zijn melodieuze en frisse sound is kenmerkend, deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie. Hij gaat ook mee op de uitverkochte POP UP! Clubtour en is dus te zien als support op de te gekke show van Kraantje Pappie in Podium Victorie!

Tijdschema:
19:30 uur Tijd deur
20:00 uur Aanvang Mick Speck
21:00 uur Aanvang Kraantje Pappie
DJ Nick White

De kaartverkoop voor de tour start(TE) op 26 september 2019 om 19:00 uur via www.kraantjepappie.nl/ (EN GING IN NO TIME SOLD OUT).

De kaartverkoop hiervoor start op donderdag 24 juni 2021 om 19:00 uur.

Terug