Rootsriders: Living Legend Tour

Rootsriders: Living Legend Tour

Wo 20/10 - Alkmaar

Victorie

19:00 - 01:00


LIVING LEGEND TOUR - BOB MARELY TRIBUTE

Rootsriders is verplaatst naar 20 oktober 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Op 11 mei 2021 is het 40 jaar geleden dat Bob Marley is overleden. Dit najaar keert Europa’s beste Bob Marley coverband terug met hun nieuwe ‘Living Legend Tour’, een eerbetoon aan de King of Reggae.

40 jaar nadat Bob Marley op 11 mei 1981 overleed is zijn muzikale nalatenschap nog altijd springlevend. Ook zijn teksten hebben aan zeggingskracht niets ingeboet en lijken in deze roerige tijden zelfs relevanter dan ooit.

Met de toepasselijke Living Legend tour brengen de Rootsriders een eerbetoon zoals alleen zij dat kunnen. Zoals altijd een mooie mix van minder voor de hand liggende pareltjes en klassiekers die de Marley-liefhebbers óók willen horen.

19:00 Deur open
20:30 Aanvang

 

Coronatoegangsbewijs
Vanaf 25 september is het noodzakelijk om naast je ticket ook een geldig coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien bij binnenkomst. Hiervoor heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatieve testuitslag nodig. Meer informatie vind je op testenvoortoegang.nl.
Daarnaast dien je ook een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee te nemen. Je ontvangt voorafgaand aan het evenement nog een mail van ons met praktische informatie.

Terug