Kermis: o.a. Jannes en Rene Karst

Kermis: o.a. Jannes en Rene Karst

Ma 30/09 - Bathmen

Boode op Zondag

10:00 - 01:00


Voor je het weet is het weer zo ver, de Bathmense Kermis 2019! Zoals elk jaar maken we er bij Boode binnen én buiten een geweldig feest van. Noteer dus zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 september in je agenda: 3 days in paradise! šŸŒˆ

De kermis-maandag is beroemd en berucht. We pakken dit jaar uit met onder andere Jannes en Rene Karst, dat worden een boel 'Atjes voor de Sfeer'! Feestband Gang is Alles zet het buitenpodium op z'n kop en Kraakthelder doet de Grote Zaal aan voor hun afscheidstournee. Laatste kans dus, die mag je niet missen! Party Harry komt langs voor de nodige Hollandse Feesthits en er staat nog een gezellig verrassingsactje op de planning. Tussen de bedrijven door knalt DJ Rob Toonen nog wat foute hits de Grote Zaal in en zorgen Jeroen en Sander dat je buiten ook niet stil hoeft te staan. DJ (Arjan) Con Nalez draait de heerlijkste summervibes in de Shotjesbar.

Belangrijke info:
- Tijden maandag: buiten van 10:00 tot 01:00 uur, binnen van 16:00 - 01:00 uur.
- De Grote Zaal opent al om 16:00 uur!
- De Shotjesbar is 'savonds open!
- Er rijden geen bussen, maar de Taxi Actie is geldig. Zie boodeopzondag.nl/taxi voor gratis entree.
- Zowel het binnen- als buitenterrein is op de maandag overdag en 's avonds gratis toegankelijk, zonder leeftijdsgrens.
- Ben je tussen de 18 en 25? Haal dan gratis een 18+-bandje bij de muntenkassa of garderobe. Deze is bij alle kermis-horeca geldig. Aan de bar worden geen ID bewijzen gecontroleerd.

Terug