Outsiders [BoZ Gaat Vreemd]

Outsiders [BoZ Gaat Vreemd]

Za 06/07 - Bathmen

Boode op Zondag

21:00 - 02:00


Op veler verzoek trappen we de zomervakantie een keertje wat harder af! Outsiders combineert EDM met de hardere stijlen en heeft al flink wat hits op z’n naam staan in samenwerking met onder andere Jebroer, The Darkraver, Billy the Kit en Dutch Movement, maar ook met The Partysquad en zelfs Zanger Kafke! Met hits als Flitsmeister, Leven voor de Rave, Hatsikidee, Cocaïna en Helicopter kun je stampen tot je er bij neervalt. De Shotjesbar, Club en het Feestcafé zijn ook geopend!

Omdat nog niet iedereen vakantie heeft beginnen we onze zomer lekker op een zaterdag met Boode op Zondag Gaat Vreemd. De rest van de zomeragenda maken we de komende periode bekend, dus houd onze Facebookpagina, Instagram en website in de gaten.

Tijdens de hele zomervakantie rijden de Boode-bussen vanuit de gebruikelijke routes Epe/Vaassen, Apeldoorn/Twello en Olst/Wijhe. Bustickets voor de Boode-bus koop je via bit.ly/boodebus. Ook is de Taxi Actie bij Taxi Stegeman en Taxi Hetebrij geldig en zorgt Taxi Berkhout voor busvervoer uit Zutphen en omgeving. Check boodeopzondag.nl/taxi voor meer informatie over de plaatsen die in aanmerking komen, de voordelige tarieven en om een rit te reserveren.

Ben je jarig in de zomervakantie? Boode trakteert, maak gebruik van de verjaardagsactie! Vergeet je hiervoor niet per mail aan te melden. Kijk op boodeopzondag.nl/jarig voor meer info.

Terug