Sweet Le Freak

Sweet Le Freak

Vr 04/10 - Alkmaar

Mojo's Eatertainment

23:00 - 03:00


Als je nog niet van Sweet Le Freak houdt, ga je dat doen als je op de dansvloer staat en hij het nummer draait dat jij precies op dat moment wilde horen. Want dankzij jarenlang tot in de kleine uurtjes in clubs te hebben gedraaid, weet hij waarmee je dames pleast en waarop heren lekker gaan. Deze man voelt de vibe van zijn publiek als geen ander aan.


Met Sweet Le Freak – geboren als Jurriaan Walters – in de line-up wordt het feest. Sowieso. ‘Sweet’ omdat deze sympatico-boy een gouden (vrouwen)hart heeft en ‘Le Freak’ vanwege het rauwe randje aan zijn sets. Naast nummers van alle tijden die je met met ziel en zaligheid kunt meezingen, experimenteert Jur met gekke mixen, geluidseffecten en eigen nummers; van house tot hiphop.


Zijn energie dringt door tot de kern van zijn publiek op feestjes. Die haalt hij – naast uit een topfit lijf – vooral uit zijn pure, oprechte liefde voor muziek. Hij speelt piano, synthesizer, componeert en rondde zijn studie Electronic Engineering af. Zeven jaar geleden begon hij met het draaien van nineties-hits en het organiseren van feesten rondom dat genre. Maar: inmiddels is zijn oeuvre gemoderniseerd, uitgebreid en veel meer dan dat. 00’s, hiphop, house, club, R&B: Sweet Le Freak is met zijn sets niet meer weg te denken uit de Noord-Hollandse uitgaansscene en laat elk weekend meerdere clubs, kroegen, poppodia en festivals zonder dak en afgebroken achter.

Terug