MyCrush - All White Like I'm Feeling Godly!

MyCrush - All White Like I'm Feeling Godly!

Za 12/10 - Amsterdam

Panama

23:00 - 05:00


Op zaterdag 12 oktober opent MyCrush opnieuw de deuren van haar merkwaardige liberale nachtspeeltuin voor menig openminded publiek in Nederland!

“ALL WHITE LIKE I’M FEELING GODLY”
Speciaal voor deze editie dagen wij jullie allemaal uit om je allermooiste goddelijke outfit uit je kast te trekken. WHITE is de dresscode van de avond.

“ZING DE LONGEN UIT JE LIJF EN DANSEN GA JE ZEKER DOEN DAT IS EEN FEIT!”
De locatie van deze editie is geen onbekend terrein. Toch zal de club voor menig bezoeker voelen als een eerste kennismaking. Panama Amsterdam is namelijk helemaal veranderd! Bereid je dus alvast voor op een avond vol verassingen: geniet van het allerbeste geluid, zing de longen uit je lijf in het Panama-karaoke hok, creëer in saamhorigheid met mede-mycrushers tastbare herrineringen in de MyCrush Photobooth en eet op locatie de meest heerlijke Caribische hapjes.

"YOU. ONLY. LIVE. ONCE."
Ik ben hier om te feesten en het kan me niet schelen wat een ander denkt." Een welbekende uitspraak die door velen wordt uitgesproken, maar ongelukkigerwijs niet wordt nageleefd. WAAROM? Bang voor Schaamte? De angst om echt jezelf te kunnen zijn tijdens een avondje gezellig stappen?. "WHATEVER!" Bianca die erom bekend staat altijd op "12 cm killer heels" uit te gaan, mag wat ons betreft tijdens deze avond op blote voeten "The Dougie" & “The Shaku" door de gehele zaal doen. Joram die er altijd stoer, tip-top en verfijnd uit ziet mag wat ons betreft zijn excentrieke "in de kast gehouden" alter-ego mister J. Fierce tijdens deze avond aan de wereld tonen!

"MyCrush" Is het event voor de enthousiasme levensgenieter die zonder enige verlegenheid, gêne of kuisheid onconventioneel wilt genieten van zijn/haar avondje uit. Een memorabel onvergetelijke avond voor echte hedonisten met een arsenaal aan veelzijdige deejays en vele vele extra's. Van overheerlijke kilo's aan snoep voor de zoetekauwers, tot het krijgen van verschillende goodies is dit beslist de meest ludieke wijze om jou seksualiteit te vieren!

"TELL YOUR FRIENDS, TO TELL THEIR FRIENDS!”
Het is inmiddels een algemeen en welbekend feit dat jij als loyale social media-gebruiker dagelijks overrompeld wordt met verschillende verkooppraatjes en "het-bloed-onder-je-nagel- vandaan-halende-taferelen" om de benodigde ingrediënten en enthousiasme te creëren voor het nachtleven binnen de straten van Amsterdam. Wij geloven echter niet in verkooppraatjes, maar kunnen nu al met enige zekerheid zeggen dat Zaterdag 12 Oktober één van die "JE HEBT ECHT GEMIST!"-avonden wordt. Bij voorbaat vertellen we jou dus nu dit event Hoog in het vaandel te plaatsen en het woord te verspreiden onder al je vrienden want de "All White" editie van MyCrush in Panama Amsterdam wordt een totaal experience van de bovenste plank!

KOM EN ERVAAR ZELF.. IT"S ALL ABOUT YOU!
MYCRUSH HAS A CRUSH ON YOU!

LINE-UP:
Big Mystery Guest
Kimberlee Ramirez
Smash & Aries
Riley Scotch
Daims
Yungalxndr
Femmetastic
Rockefellababe
Lois Lane
Miss Gibbs
MC Gary Black

LET OP: de "BIG MYSTERY GUEST" wordt 17 september bekend gemaakt!

TICKET:
€7,50 early bird ticket [SOLD OUT]
€10,00 regular ticket
€15,00 late bird ticket
€20,00 super late bird ticket
€25,00 doorsale ticket

PRESALE:
https://tinyurl.com/mycrush12october

VIP RESERVATIONS:
For Reservations and Info, please contact our hospitality manager: +31639780202

#MYCRUSHTAKEOVER

Terug