Hamerhaai Albumrelease

Hamerhaai Albumrelease

Fri 04/10 - Zwolle

Jacks Music Bar

22:00 - 01:00


2019 DOOR STONEDCOWBOY
4 Oktober: Oktoberfest mmv Cornered & Troops of Doom & Hamerhaai

Hinkelen is wel degelijk een kunst. En nu de dagen alweer beginnen te korten, en de nachten omgekeerd evenredig beginnen te lengen, komen de succubi weer uit hun holen. Maar niet om telefonisch Turkse tapijten te verkopen, en ook niet om sigaretten op genitalia uit te drukken en scrota op plankjes te nieten, mind you! Ze verschijnen om ons het hinkelspel te leren, DE buitenactiviteit van de vroege twintigste eeuw. En wij van de Ondergrondse moeten de eerste hardcorepunkmetalhead nog tegenkomen die hier afwijzend tegenover staat.

Vrijdagavond 4 oktober is het moment daar om je mosh-lederhosen af te stoffen voor het Ondergrondse Oktoberfest in Jacks Music Bar. Met Troops of Fucking Doom uit Hengelo alsmede ‘s Neerlands en ‘s Frieslands beste hardcoreband Cornered en de album releaseshow van Jacks’ inboedelband Hamerhaai gaat dat niet mis. Ik herhaal: niet mis. Resp. Metal, Hardcore punk en Metalcore van de bovenste plank bieden deze formaties. Deze avond wordt van harte aanbevolen voor fans van: Slayer, Biohazard, Pro Pain. Knikken met het getatoeëerde hoofd totdat de wind door je tunnels fluit, onderwijl je armen over elkaar, enkellaarsjes aan, bier, Nielshond, die gare trap op en af en ouderwets beuken. Dus kom af!


REPORT THIS AD

Een journalist van De Stentor verslaat het gebeuren keurig voor de herfstbijlage, en een onopvallende concertfotograaf maakt heel onopvallend foto’s. Dus als je een bos wilde krullen op je hoofd hebt, geen moedervlekken op je rug, geen drugs gebruikt, en zo weinig mogelijk zuivelproducten eet, ben je van harte welkom.

Terug