De Verleiders Female

De Verleiders Female

Tue 12/11 - Amstelveen

Schouwburg Amstelveen

20:00 - 23:59


Volgens het beproefde Verleiders-concept: het woord is aan de vrouwen

DE VERLEIDERS maken stukken over macht. Eén onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Maar dat gaat veranderen. Want hier zijn DE VERLEIDERS FEMALE: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal.

Brandende kwesties als maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, male privilege en #MeToo komen allemaal aan bod. Dit alles volgens het bekende en beproefde VERLEIDERS-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch. Ook de vrouw zelf komt er niet zonder kleerscheuren vanaf. De actrices kruisen de degens en bewijzen dat de man niet langer de norm is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd. Een voorstelling met kloten.

BESTEL DE VERLEIDERS FEMALE IN DE VRIENDINNENSERIE
De Verleiders Female maakt onderdeel uit van de Vriendinnenserie Ik ben weg. Een Serie van drie mooie theateravonden. Na afloop van de voorstellingen bieden wij u een glas wijn aan.

Inleiding
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een (gratis) inleiding. Een inleiding biedt je extra achtergrondinformatie over de voorstelling en wordt meestal gegeven door iemand van het gezelschap. Je hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol = vol. Locatie: Bovenfoyer of Theatercafé.

Terug