Wintertuinsessie Koen Frijns

Wintertuinsessie Koen Frijns

Do 17/10 - Nijmegen

Extrapool

20:00 - 23:00


Schrijver en muzikant Koen Frijns bracht onder het pseudoniem Frino afgelopen zomer de ep Nestgeur uit, een verzameling liedjes over de dualiteit van de ‘nieuwe man’. Enerzijds zijn er de sterke kroegverhalen over het versieren van vrouwen, het intimideren van andere mannen, de 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'-mentaliteit. Anderzijds wordt dat manbeeld juist op de schop genomen en mag een man zijn kwetsbare kant tonen. Wat is mannelijkheid anno 2019? Koen onderzoekt het in zijn Wintertuinsessie samen met psychiater Glenn Helberg, schrijver Christiaan Lomans en muzikant Tim Koehoorn.

De kaartverkoop voor Koens sessie is van start via wintertuinsessies.nl. Naast de reguliere tickets zijn er ook combitickets beschikbaar, waardoor je met 20% korting op 30 november naar Wintertuinfestival in Doornroosje (onderdeel van Wintertuinfestival 2019) kan.

Wintertuinsessies zijn literaire talkshows waarin makers de kans krijgen om hun ideale avond samen te stellen. Iedere talkshow heeft een eigen host, thema en locatie. Dit seizoen stellen schrijvers Koen Frijns, Jaap Robben, Merel van Slobbe en rapper Simon Mamahit een programma samen.

WINTERTUINSESSIE KOEN FRIJNS - DE NIEUWE MANNELIJKHEID
Datum: Donderdag 17 oktober 2019
Locatie: Extrapool, Tweede Walstraat 5, Nijmegen
Entree: € 7,50 / € 5,- (CJP / Student) (of koop een combiticket en ontvang 20% korting op de zaterdagavond van het Wintertuinfestival).
Meer info: www.wintertuinsessies.nl

Terug